Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tygři jsou v play-off. Podívejte se na plán prodeje vstupenek na případné předkolo

Zatímco Bílí Tygři stále bojují o šesté místo, které by znamenalo přímý postup do čtvrtfinále play-off, jistotu účasti v předkole již mají. Na případné duely předkola zůstanou v platnosti permanentní vstupenky i klubové karty.

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentky tak kromě základní části získají zdarma vstup i na eventuální domácí utkání Tygrů v předkole play-off. To samé platí také pro majitele klubových karet, kteří mají samozřejmě vstup na celé play-off v ceně své vstupenky.

Ceník jednotlivých vstupenek na případné zápasy předkola by zůstal shodný s tím pro základní část 2017/18. Boje o postup do čtvrtfinále tak mohou fanoušci navštívit za ceny startující od 160 Kč. Také v předkole platí symbolické vstupné za 1 Kč pro děti do 140 cm nebo slevy pro studenty a seniory.

Pokud se Tygři po pátečním a nedělním kole umístí na pozicích od sedmého do desátého místa, odstartuje online předprodej vstupenek na předkolo v síti Ticketpro v neděli ve 21 hodin. V pondělí a v úterý pak bude možné zakoupit vstupenky na nejen v síti TicketPro, ale také Rotundě Home Credit Areny v pozměněné otevírací době od 7 do 18 hodin bez polední pauzy. Od středy již opět platí tradiční otevírací doba.

V případě, že by se Bílí Tygři umístili na sedmém či osmém místě, sehráli by první a druhý domácí duel předkola již v úterý 6. března a ve středu 7. března. Naopak při umístění na deváté či desáté příčce by se v Home Credit Areně hrálo až v pátek 9 března a případně v sobotu 10. března. Kompletní rozpis bude znám až po nedělním 52. kole.

Pokud by si Bílí Tygři v závěrečných kolech zajistili přímý postup do čtvrtfinále play-off, odstartoval by předprodej vstupenek v úterý 6. března. 

Plán předprodeje vstupenek pro případné předkolo play-off:
neděle 4. března od 21:00 (online v síti TicketPro)
pondělí 5. března 7:00-18:00 (bez polední pauzy)
úterý 6. března 7:00-18:00 (bez polední pauzy)
středa 7. března až pátek 9. března 9-12h, 13-18h (tradiční otevírací doba)

Tisková zpráva

Štítky Liberec, hokej, HC Bílí Tygři Liberec, vstupenka, playoff, čtvrtfinále, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři jsou v play-off. Podívejte se na plán prodeje vstupenek na případné předkolo  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.