Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Bílé peklo v play off? Ne, Tygři to tentokrát vidí růžově

Stalo se tradicí, že při play off se liberecká hokejová aréna přebarví na bílo. Takzvané Bílé peklo ale letos alespoň v předkole nahradí poněkud netradiční hokejová barva. Marketing Tygrů vymyslel heslo Vidíme to růžově a lidé na to slyší, růžová kolekce má mezi fanoušky úspěch.

Až dnes začne předkolo play off mezi Bílými Tygry a pražskou Spartou, pohled na tribuny bude asi poněkud zvláštní. Místo bílé bude na tribunách svítit i barva růžová.

První zápas startuje už v 18 hodin a potkávají se dva týmy, které chtěli do play off postoupit přímo. Navíc se před dvěma lety potkaly ve finále extraligy. Půjde tedy o vyhecovaný souboj.

„Sparta je týmem velkých jmen. Má skutečně velmi kvalitní kádr, navíc hraje velmi aktivní hokej, což by mohlo být lákadlem pro fanoušky. Snažíme se hrát hokej podobného ražení. Myslím si, že to bude velmi vyrovnaná série, snad také s vítězným koncem,“ řekl trenér Tygrů Filip Pešán.

Tygři jsou rádi, že předkolo začínají doma. „Samozřejmě je to velká výhoda. V kabině jsme se o tom, že bychom chtěli začít doma, hodně bavili. Nakonec se nám to podařilo a musíme toho využít. Věříme, že přijde plná hala a požene nás dopředu,“ řekl bek Ladislav Šmíd.

Předkolo play off se hraje na tři vítězné zápasy. Pokud Liberečtí uspějí, půjdou na třetí Hradec Králové. V opačném případě pro ně sezona končí.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, pla off, bílé peklo, růžová, vidíme to růžově, hokej, HC Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, Mountfield Hradec Králové, Filip Pešán, Ladislav Šmíd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé peklo v play off? Ne, Tygři to tentokrát vidí růžově  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.