Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Tygři ukončili sérii se Spartou a jdou do čtvrtfinále. V něm čeká Hradec

Hokejisté Liberce porazili Spartu i ve třetím duelu předkola, v Praze vyhráli 4:1 a postoupili do čtvrtfinále play off extraligy. Tygři tak ukončili sérii v nejkratší možné době, stačili jim tři zápasy. Nyní se mohou chystat na dalšího soupeře, narazí na Hradec Králové.

Diváci v pražské aréně viděli dvě třetiny taktickou bitvu, branky ale nepadaly. Až ve 43. minutě se podařilo skórovat Lakatošovi. O šest minut později bylo ještě veseleji, když se prosadil Jelínek. Sparta pak snížila a vypadalo to na drama, jenže o pouhých patnáct vteřin později ujel Filippi a bylo to opět o dvě branky. Sparta už pak odpověď nenašla a výhru hostí pečetil do prázdné brány Vlach.

Sparta Praha - Bílí Tygři Liberec 1:4

Branky a nahrávky: 54. Říčka (J. Mikuš, Pech) - 43. Lakatoš (J. Vlach), 49. P. Jelínek (Ševc, Pyrochta), 54. Filippi, 59. J. Vlach (P. Jelínek, Jánošík). Rozhodčí: Hejduk, Pražák - J. Ondráček, Špůr. Vyloučení: 2:6. Bez využití. Diváci: 10.575.  Třetiny: 0:0, 0:0, 1:4.

Konečný stav série: 0:3

Autoři | Zdroj ČTK

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Sparta, playoff, AC Sparta Praha, FC Hradec Králové, FC Slovan Liberec, čtvrtfinále, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři ukončili sérii se Spartou a jdou do čtvrtfinále. V něm čeká Hradec  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.