Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čtvrtfinále extraligy před polednem? Případné šesté utkání se v Liberci odehraje už v 11 hodin

Z důvodu časové kolize reálně hrozí, že případné šesté čtvrtfinále mezi Libercem a Hradcem Králové se bude muset hrát už hodinu před polednem. Původně bylo utkání naplánováno na šestnáctou hodinu, v tu dobu ale už má arénu zabranou jiná akce – Night of Warriors.

Na nezvyklé hodině se dohodly oba kluby a posvětilo ji i vedení soutěže. „Program Home Credit Areny, a zvláště pak produkčně náročné akce jako je i Night of Warriors, je plánován s velkým časovým předstihem. Když se v srpnu nebo v září podíváte na program extraligového play-off, jsou to téměř dva měsíce, které bychom měli mít blokované pouze pro hokej. To si ale jako multifunkční aréna nemůžeme dovolit,“ vysvětlil za provozovatele Home Credit Areny Lukáš Přinda.

Pokud skutečně dojde na šesté utkání čtvrtfinále, provozovatel haly ji bude na večerní akci muset připravit v rekordním čase, tři hodiny po skončení hokejového zápasu by mělo být již vše připraveno na Noc bojovníků.

Šesté utkání vychází na sobotu 24. března, i proto vedení extraligy souhlasilo s posunutím na dřívějším hodinu. „Věřím, že pokud dojde i na tento šestý zápas, najdou si i přes brzký čas začátku naši fanoušci cestu do hlediště v hojném počtu a naopak, že tento čas bude ještě více vyhovovat rodinám s dětmi,“ dodal generální manažer klubu Ctibor Jech.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Liberec, Bílí Tygři Liberec, čtvrtfinále, aréna, Hradec Králové, Home Credit, Lukáš Přinda, Ctibor Jech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtfinále extraligy před polednem? Případné šesté utkání se v Liberci odehraje už v 11 hodin  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.