Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Rozhodující duel je tady. Chceme vyhrát, burcuje Michal Bulíř

Dnešní večer přinese rozhodnutí, kdo z dvojice Liberec Hradec postoupí do semifinále playoff hokejové extraligy. Sobotní mečbol liberečtí Bílí Tygři nevyužili, a tak se série opět přesunula do Hradce. Sedmé utkání čtvrtfinálové série přinese posledního letošního semifinalistu.

„Měli jsme mečbol, takže hrozilo, že jim skončí sezona, my se také nemohli nikam bezhlavě hnát. Šancí tolik nebylo, bylo to spíš takové taktické, o jednom nebo o dvou gólech,“ vrátil se k šestému utkání útočník Tygrů Michal Bulíř.

Podle něj je série s Hradcem vyrovnaná a je jedno, kdo hraje doma. „Ještě jednou pojedeme do Hradce a v pondělí tam chceme vyhrát. Budeme se ze všech sil snažit, abychom sérii vybojovali na naši stranu,“ dodal.

Dá se očekávat, že sedmý zápas začne velmi opatrně. „Rozhodovat trpělivost a také dobrá příprava v podobě video rozboru a podobně. Dokázali jsme tam vyhrát páté utkání, takže máme na to, abychom vyhráli i to sedmé,“ myslí si obránce Filip Pyrochta.

Tygry čeká v historii pátý sedmý zápas. V předchozích čtyřech případech dvakrát vyhráli a dvakrát prohráli. To Hradec půjde do rozhodujícího utkání poprvé.

Zápas začíná na hradeckém zimním stadionu v 17.20. Pokud po šedesáti minutách bude stav nerozhodný, prodlužuje se tak dlouho, dokud nepadne gól.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, playoff, Mountfield, Michal Bulíř, Bílí Tygři Liberec, Extraliga ledního hokeje, Filip Pyrochta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhodující duel je tady. Chceme vyhrát, burcuje Michal Bulíř  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.