Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Finále juniorské extraligy, bronz mladších dorostenců. Tygří mládež slaví historické úspěchy

Takovou sezonu ještě liberecký mládežnický hokej neměl. Junioři si zahráli finále extraligy, kde po velkém boji podlehli Brnu a mladší dorost na finálovém turnaji získal bronzové medaile. Klub v úterý na setkání mladým hokejistům veřejně poděkoval.

„Všem hráčům a celým realizačním týmům patří za uplynulou sezonu obrovský dík. Tyto úspěchy pro nás znamenají potvrzení, že naše cesta je nastavena správně,” prohlásil prezident klubu Petr Syrovátko.

Úspěchy hokejistů jsou ale i dílem trenérů. „Všichni trenéři s hráči už od těch nejmladších kategorií tráví dlouhé hodiny a postupně je vychovávají. Úspěch je tedy dílem nejen současných realizačních týmů, ale také všech ostatních, kteří se na výchově kluků podíleli,” ocenil sportovní ředitel klubu Filip Pešán.

Všichni hráči si pak jeden po druhém došli pro malou upomínku svých letošních úspěchů. „Moc si celé té akce ceníme. Byl jsem docela nervózní, když mi třásl rukou prezident klubu, ale byla to samozřejmě velká pocta,” usmíval se útočník mladšího dorostu Vojtěch Strnad.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, junioři, dorost, HC Kometa Brno, bronzová medaile, finále, Petr Syrovátka, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finále juniorské extraligy, bronz mladších dorostenců. Tygří mládež slaví historické úspěchy  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.