Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Kometu. Utkání doprovodí přehlídka i autogramiáda

Už v neděli přivítají Bílí Tygři ve šlágru 23. extraligového kola brněnskou Kometu. Zápas má bohatý doprovodný program. Během přestávek se uskuteční módní přehlídka kolekce tygřího oblečení a po skončení utkání se bude celý tým podepisovat. Liberecká Drbna má pro tři čtenáře po dvou vstupenkách.

Módní přehlídka se koná u infopultu arény o první i druhé přestávce a bude na ní představena kolekce oblečení Bílých Tygrů pro tuto sezónu. „Na přehlídkovém molu se představí také útočník Bílých Tygrů a reprezentační dvacítky Michal Teplý,“ dodal mluvčí klubu Martin Kadlec.

Asi hodinu po skončení zápasu pak v prostorách Česká spořitelna klubu proběhne autogramiáda celého týmu.

Liberecká Drbna pro tři z vás má po dvou vstupenkách. Soutěž ukončena, dvě vstupenky vyhrává Nikola Votická, Marek Frk, Lenka Hušková​.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, extraliga, Brno, Kometa, soutěž, vstupenka, Bílí Tygři Liberec, Drbna.cz, Česká spořitelna, Michal Teplý, Martin Kadlec

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Kometu. Utkání doprovodí přehlídka i autogramiáda  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.