Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Liberec otočil proti Karlovým Varům. Dvoubodový večer prožil odchovanec Zachar

Bílí Tygři si ve 46. extraligovém kole připsali další tři body. S Karlovými Vary přitom brzy prohrávali, ale ještě v první třetině dvěma brankami otočili. Na obou má podíl domácí odchovanec Marek Zachar.

Hned v úvodu dostali domácí výhodu přesilové hry. Ale byla to spíš nevýhoda, hostující Gríger sebral puk Šmídovi a překonal Willa - 0:1. 

Liberečtí ale zareagovali rychle. Velkou šanci měl Redenbach, v závěru osmé minuty už ale přišlo vyrovnání. Skvěle se ukázal liberecký odchovanec Zachar, který se po individuální akci trefil pod horní tyčku.

Pak přišla další přesilovka domácích a další problémy, Will ale dvakrát zachránil proti samostatným nájezdům hostujících hráčů. Skórovat se Libereckým podařilo až za rovnovážného stavu na ledě. A opět u toho byl Zachar, který našel Krenželoka, a ten se nemýlil - 2:1.

Druhá třetina přinesla vyrovnaný hokej. Když už to vypadalo, že se stav nezmění, čtrnáct vteřin před sirénou se puk po střele Filippiho odrazil k Hudáčkovi, který už měl lehkou práci.

Po třech minutách třetí třetiny mohl zvýšit Lenc, Bednáře ale nepřekonal. V závěru mohli hosté snížit, dva ujeli sami na Willa, ten ale domácí záchránil. Zbytek utkání už si Tygři pohlídali a berou další tři body.

Bílí Tygři - Karlovy Vary 3:1 (2:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Zachar (Ševc), 14. L. Krenželok (Zachar, Ševc), 40. Hudáček (Lenc, Filippi) – 5. Gríger. Rozhodčí: Hribík, Paulovič – Jindra, Zíka. Vyloučení: 4:5, navíc Jelínek (Liberec) na 10 minut. Využití: 1:0. Oslabení: 0:1. Střely na branku: 25:22. Diváci: 5454.

Bílí Tygři Liberec: Will – Stříteský, Derner, Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc, Kolmann – Lenc, Hudáček, Birner – Ordoš, Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, Filippi, Valský – Zachar, Redenbach, J. Vlach. Trenéři: Pešán a P. Augusta.
HC Energie Karlovy Vary: Bednář – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger, M. Rohan, Podlipnik, Šafář – Flek, Gríger, T. Rachůnek – Kohout, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, T. Mikúš, Křemen – Šik, Kverka, Stloukal. Trenéři: Pešout a Mariška.

Liberec otočil a porazil Karlovy Vary

Úterý, 19. února 2019, 21:54

Liberec otočil a porazil Karlovy Vary
Liberec otočil a porazil Karlovy Vary

Autoři | Foto Bílí tygři Liberec, Denisa Albaniová

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Marek Zachar, HC Energie Karlovy Vary

FOTO: Liberec otočil proti Karlovým Varům. Dvoubodový večer prožil odchovanec Zachar  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.