Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtvrtfinále slibuje vyhecovanou bitvu. Tygři se utkají s Mladou Boleslaví

Liberečtí Bílí Tygři už znají soupeře pro čtvrtfinále hokejové extraligy. Až v nejzazším možném termínu jim souboj Boleslavi se Zlínem přinesl středočeského rivala, který zlínské Berany porazil 3:2 na zápasy. První utkání se hraje ve středu.

Bílí Tygři se poslední dny připravovali ve Frýdlantu, soupeře pro čtvrtfinále už se ale dozvěděli doma v Liberci. Vybírat mohli nejprve ze Sparty, Mladé Boleslavi a Zlína. Sparta brz vypadla a tak bylo jasné, že Liberečtí dostanou někoho ze druhé dvojice. Dramatickou sérii pro sebe rozhodla Mladá Boleslav.

Liberečtí ale soupeře neřešili. „Nevybíráme si. Teď se na soustředění zaměřujeme na sebe, abychom byli připraveni na play off a až budeme vědět, kdo nám připadne jako soupeř, tak se začneme připravovat na něj. Doufám, že budeme připraveni," uvedl kouč Filip Pešán.

Čtvrtfinálová série startuje v liberecké aréně ve středu od 19. hodin.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, play off, Mladá Boleslav, BK Mladá Boleslav, čtvrtfinále, PSG Zlín, Extraliga ledního hokeje, HC Sparta Praha, Filip Pešán, Frýdlant

Čtvrtfinále slibuje vyhecovanou bitvu. Tygři se utkají s Mladou Boleslaví  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.