Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Roman Will u Tygrů končí. Nahradí ho kanaďan Justin Peters

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších hráčů Bílých Tygrů, brankář Roman Will se po třech letech loučí s podještědským klubem. Dres Tygrů tak odloží a nově bude hráčem švédského Rögle BK.

Roman Will vyrůstal v Plzni a nejeden zápas odehrál v Mladé Boleslavi. S jeho pomocí se Bílí Tygři dostali ke dvěma Prezidentským pohárům, a hned ke dvěma stříbrným extraligovým medailím. „Celkově hájil libereckou branku hned ve 160 zápasech,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí klubu Martin Kadlec.

Jeho odchod komentoval i trenér Filip Pešán, podle něj je odchod Willa logickým krokem v jeho kariéře. „Odchod Romana Willa pro mě je osobní srdeční záležitostí,“ sdělil Filip Pešán. Do budoucna mu popřál mnoho štěstí a naše redakce se k tomu připojuje.

Novou posilou v bráně bude kanaďan Justin Peters. Ten má za sebou například účast na OH v Pchjongčchangu nebo na mistrovství světa v Minsku. Tomuhlehráči je třicet dva let let a v Liberci odehraje zatím dvě sezóny. „V nové sezóně by měl utvořit velmi zkušenou brankářskou dvojici s Markem Schwarzem,“ komentoval Kadlec.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Roman Will, hokej, brankář, Bílí Tygři, Justin Peters, Bílí Tygři Liberec, Rögle BK, Martin Kadlec, Filip Pešán, FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav, Mistrovství světa ve fotbale, FK Dinamo Minsk

Roman Will u Tygrů končí. Nahradí ho kanaďan Justin Peters  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.