Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři mezi sebou přivítají Piráta Ronalda Knota. Teď bude bránit libereckou bránu

Novou posilou libereckého týmu bude Ronald Knot, který doposud hrál za chomutovské Piráty. Odteď je z něj ale podještědská šelma. S libereckým týmem podepsal smlouvu na dva roky.

Hokejový obránce Ronald Knot se stal posilou vicemistra extraligy Liberce. Čtyřiadvacetiletý odchovanec pražské Slavie působil od prosince 2017 v Chomutově, s Bílými Tygry podepsal dvouletý kontrakt s roční opcí. Liberec bude pro Knota po Slavii, Mladé Boleslavi a Chomutovu čtvrtým působištěm v nejvyšší soutěži.

„S příchodem Ronalda Knota dochází k omlazení našich obranných řad. Rony je ofenzivní obránce s výbornou střelou, je v ideálním hokejovém věku a s ideálními fyzickými parametry. Čeká ho u nás hodně práce, ale jsem si téměř jistý, že když projde úspěšně naším procesem, může v budoucnu atakovat i národní tým a zajímavé zahraniční angažmá,“ uvedl v tiskové zprávě sportovní ředitel Liberce Filip Pešán.

Knot si v uplynulé sezoně v 55 zápasech včetně play out připsal 17 bodů za šest branek a 11 asistencí. Ve 12 duelech neúspěšné baráže o extraligu nebodoval. V extralize má celkem na kontě 186 utkání a 37 bodů (15+22), v baráži sehrál 34 zápasů (1+4).

Autoři | Foto Petr Kozelek (www.piratichomutov.cz)

Štítky Ronald Knot, Liberec, Bílí Tygři, hokej, Piráti, Chomutov, obránce, Piráti Chomutov, Bílí Tygři Liberec, HC Slavia Praha, BK Mladá Boleslav, Filip Pešán

Tygři mezi sebou přivítají Piráta Ronalda Knota. Teď bude bránit libereckou bránu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.