Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Další posila hokejistů. K Tygrům se připojil běloruský obránce Graborenko

Tygři dále vyztužují obranu. Po chomutovském Knotovi podepsal smlouvu v Liberci i další bek Roman Graborenko. Vůbec první běloruský hráč v historii libereckého hokeje podepsal smlouvu na rok s opcí.

Šestadvacetiletý hráč si čtyřikrát zahrál na mistrovství světa. „Roman je velmi dobře fyzicky disponovaný obránce s držením hole na pravou stranu, což nám vhodně doplní naše obranné dvojice. S jeho osobou do našeho týmu přicházejí také zkušenosti z dlouholetého působení v nižších zámořských soutěžích, v NHL a KHL,” řekl sportovní ředitel klubu Filip Pešán.

Graborenko se loni mihl i v české lize. Za Litvínov odehrál 22 utkání a připsal si pět kanadských bodů. „Možná není v rámci České republiky až tak známým hráčem, ale jedná se o zkušeného obránce v ideálním hokejovém věku. Myslím si, že nám výrazně pomůže vyztužit naše obranné řady,” dodal Pešán.

Autoři | Foto HC Verva Litvínov

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Roman Graborenko, Raman Hrabarenka, Filip Pešán, National Hockey League, Mistrovství světa v ledním hokeji, Kontinentální hokejová liga, HC Verva Litvínov, Česko

Další posila hokejistů. K Tygrům se připojil běloruský obránce Graborenko  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.