Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tygry posílí Rostislav Marozs, do Liberce dorazí z Pardubic

Novým členem libereckého týmu Bílí Tygři Liberec je osmadvacetiletý centr Ratislav Marosz, který doposud působil v pardubickém Dynamu. K Tygrům se připojí minimálně na rok.

Marosz podepsal s Tygry zatím jednoletý kontrakt s možnou roční opcí. „Nový centr má bohaté zkušenosti. Třinecký odchovanec hrál nejvyšší českou soutěž mimo jiné za Olomouc, Pardubice nebo Karlovy Vary,“ uvedl mluvčí libereckého klubu Martin Kadlec.

K hokeji se Rostislav Marosz dostal v rodném Třinci. Nyní bude libereckou posilou. Podle sportovního ředitele je třinecký rodák unikátní hokejista a očeká od něj opravdu hodně. „Po odchodu některých klíčových hráčů by měl být jedním z hlavních tahounů naší produktivity,“ komentoval Filip Pešán.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí tygři, hokej, Liberec, Rostislav Marosz, HC Dynamo Pardubice, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, HC Energie Karlovy Vary, HC Olomouc, Martin Kadlec, Filip Pešán

Tygry posílí Rostislav Marozs, do Liberce dorazí z Pardubic  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.