Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Český hokej bude mít liberecké zastoupení ve vedení Ligy mistrů. Do představenstva míří Petr Syrovátko mladší

Syn majitele Bílých Tygrů Petr Syrovátko mladší se stává novým členem představenstva Champions hockey league. Nahradí v něm Petra Břízu, který se z hokejového prostředí stahuje.

Syrovátka zvolilo 33 akcionářů Champions league, kteří se sešli na valném shromáždění. V představenstvu bude mít příští dva roky na starost české kluby. „Je pro mě velká čest být členem představenstva a zastupovat zakládající české kluby. Předně bych chtěl ostatním členům poděkovat za velkou důvěru,” řekl Petr Syrovátko.

V Lize mistrů, která se neustále mění a rozvijí, ho čeká dost práce. „Pro evropské kluby je CHL prestižní soutěž. Do mě, jako do nejnovějšího člena, jsou vkládána velká očekávání, která musím naplnit,” dodal.

Petr Bříza, jenž na začátku května prodal sto procent akcií pražské Sparty investiční skupině Kaprain, působil v představenstvu od vzniku soutěže. Podruhé byl zvolen v květnu 2018, kdy měl mandát platný na tři roky. Po zbylé dvě sezony tak jeho úlohu převezme právě Syrovátko mladší.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky liga mistrů, champions league, petr syrovátko, představenstvo, hokej, bílí tygři, Petr Syrovátka, Liga mistrů UEFA, Petr Bříza, Bílí Tygři Liberec, Canadian Hockey League, HC Sparta Praha

Český hokej bude mít liberecké zastoupení ve vedení Ligy mistrů. Do představenstva míří Petr Syrovátko mladší  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.