Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygry opět povede Patrik Augusta. Na střídačce by měl být už zítra

Už při zítřejším utkání Bílých Tygrů bychom měli na střídačce opět spatřit kouče Patrika Augustu. Ten byl minulý týden hospitalizován v nemocnici, naštěstí se údajně nejednalo o nic vážného.

Po nedávné hospitalizaci se trenér Patrik Augusta podle předpokladů vrátí na střídačku hokejistů Liberce. Bílé Tygry by měl vést už do klíčového středečního utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Augsburgu.

Devětačtyřicetiletý Augusta ještě v úterý koučoval tým v duelu Ligy mistrů právě v Augsburgu, následně byl hospitalizován v liberecké nemocnici kvůli náhlé zdravotní indispozici. Podle lékařské zprávy se nejednalo o nic vážného.

Psali jsme: Kouč Tygrů Augusta je v nemocnici, tým nyní povede asistent Kudrna

„Patrik už je v pohodě. Dnes měli hráči dobrovolný trénink, zítra by se měl hlavní trenér připojit zpátky k mužstvu a ve středu ho vést do dalšího zápasu Ligy mistrů,“ řekl tiskový mluvčí klubu Martin Kadlec.

Bílé Tygry po dobu Augustovy nepřítomnosti vedl v pátek a v neděli v extralize asistent Jiří Kudrna. V zápasech v Pardubicích a v Brně, které Severočeši shodně prohráli, mu vypomáhal hlavní kouč prvoligových Benátek nad Jizerou Valdemar Jiruš.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky hokej, Bílí Tygři Liberec, Patrik Augusta, Liga mistrů UEFA, FC Augsburg, Jiří Kafka, Krajská nemocnice Liberec, FC Zbrojovka Brno, Martin Kadlec, FK Pardubice, HC Benátky nad Jizerou

Tygry opět povede Patrik Augusta. Na střídačce by měl být už zítra  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.