Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bídná série trvá, Tygři proti Varům prohráli čtvrtý extraligový zápas v řadě

Měl to být zápas, který nakopne liberecké hokejisty po třech prohrách v lize a prohře s Augsburgem v Lize mistrů. Jenže se propadli do ještě větší deprese, s Karlovými Vari totiž Tygři prohráli, a navíc nevstřelili ani gól.

Hosté měli skvělý vstup do utkání, už jejich první střela se ujala, když Flek překonal Schwarze, který nahradil v brance Peterse. Tygři se poměrně rychle oklepali a měli celou řadu stoprocentních šancí, jenže žádná se neujala a první třetinu tak ovládli hosté. 

I ve druhém dějství měli Tygři více šancí i střel, hokejisté Varů ale trpělivě bránili a vyráželi do brejků. A chvíli před sirénou se dočkali podruhé, když skóroval Gríger.

Ještě hůře bylo ve 45. minutě, kdy se podruhé prosadil Gríger a Tygři se propadli do marnosti. V závěru se ještě pokusili o zvrat s hrou bez brankáře, hosté ale těsně před koncem vstřelili čtvrtý gól.

Bílí Tygři Liberec - Karlovy Vary 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 1. Flek (Gríger, T. Rachůnek), 38. Gríger (Šenkeřík, Flek), 45. Gríger (Flek, T. Rachůnek), 60. T. Mikúš. Rozhodčí: Lacina, Pražák – Zíka, Ganger. Diváci: 6 148

Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – Šmíd (A), T. Hanousek, Kolmann, Knot, Havlín, Graborenko, Kotvan – Birner (A), Bulíř, L. Hudáček – Marosz, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – J. Vlach, A. Musil, M. Zachar.
HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, M. Rohan, D. Mikyska – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – Kohout, T. Knotek, Křemen– Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí tygři, hokej, Karlovy vary, Liga mistrů UEFA, FC Augsburg, Bílí Tygři Liberec, HC Energie Karlovy Vary

Bídná série trvá, Tygři proti Varům prohráli čtvrtý extraligový zápas v řadě  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.