Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Souboj prvního s druhým zvládli Tygři. Spartu porazili i díky hattricku a asistenci Lence

Atraktivní duel prvního s druhým se odehrál na ledě Bílých Tygrů. Ti přivítali pražskou Spartu a také ji dokázali porazit. Na vítězství měl lví podíl Radan Lenc, který vstřelil tři branky a na čtvrtou přihrál. Premiérovým gólem a asistencí se ukázal ve svém druhém extraligovém utkání domácí útočník Jiří Průžek.

Skvělé představení Radana Lence začalo už na konci sedmé minuty. Domácí sehráli rychlou kombinaci na jeden dotek a Lenc uklízel do odkryté brány – 1:0.

Na další gól se čekalo téměř dvacet minut hry a padl do sítě jinak bezchybného Hrachoviny, když se z dorážky prosadil exliberecký Řepík.

Liberečtí zápas na svou stranu překlopili v závěru druhé a úvodu třetí třetiny, kdy vstřelil rychle tři branky. Nejprve zvýšil druhým gólem Lenc, když si jeho přihrávku srazil do brány jeden z obránců a v čase 37:58 se trefil Průžek.

A na rozdíl čtyř branek domácí odskočili hned zkraje třetího dějství. Po 26 sekundách se opět prosadil Lenc.

V dalším průběhu hry se už skóre neměnilo, Liberec je tak v tabulce už pouhý bod za Spartou.

Bílí Tygři Liberec - Sparta Praha 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Lenc (P. Jelínek, L. Hudáček), 37. Lenc, 38. Průžek (Lenc, Knot), 41. Lenc (Průžek, L. Hudáček) – 26. Řepík. Rozhodčí: Pešina, Mrkva – Lhotský, Svoboda. Diváci: 7 500 (vyprodáno)

Bílí Tygři Liberec: Hrachovina – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Havlín – Ordoš, L. Hudáček, Lenc – J. Vlach, Marosz, Průžek – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – Rychlovský, A. Musil, D. Špaček.
HC Sparta Praha: J. Sedláček – Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek (A), Košťálek, Piskáček (A) – Smejkal, Tomášek, Řepík (C) – Rousek, Pech, Forman – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Vitouch, Pšenička, Kropáček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Radan Lenc, AC Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, Tomáš Dvořák, FC Slovan Liberec, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj prvního s druhým zvládli Tygři. Spartu porazili i díky hattricku a asistenci Lence  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.