Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kladno vynulovalo rozjeté Tygry. O vítězství rozhodlo dvěma góly během necelé minuty

Liberečtí hokejisté po šestnácti utkáních v řadě tentokrát na Kladně nezískali ani bod. Domácí o výhře rozhodli dvěma slepenými góly v závěru první třetiny. Tygři tak na Kladně prohráli i druhé utkání sezóny.

Právě první třetina rozhodla o osudu utkání. Nejprve v čase 17:23 skóroval tvrdou ranou Vampola a o 37 sekund později navýšil vedení domácích Hovorka, který uklidil do sítě na chvíli osamělý puk.

Liberečtí se pak snažili vývoj skóre zkorigovat a ve druhém dějství měli dvě dobré šance. Šmíd a po něm Krenželok ale ztroskotali na Godlovi.

V úvodu třetí třetiny zpomalil Tygry faul Jelínka, který byl vyloučen na pět minut. Přesilovku ale přežili a poté sami hráli 5 na 3, touto výhodou ale pohrdli. Pět minut před koncem pak mohl snížit Lenc, ani on ale Godlu nepřekonal. V samotném závěru ještě hosté zkusili hru bez brankáře, na skóre se už ale nic nezměnilo.

Rytíři Kladno – Bílí Tygři Liberec 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 18. Vampola (Nash), 18. Hovorka (J. Strnad). Rozhodčí: Jeřábek, Horák – Brejcha, Jelínek. Diváci: 3 286.

Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Barinka (A), Romančík, Zajíc – Redlich, Vampola, J. Strnad – Hovorka, Machač, Zikmund – Š. Bláha, Stach (C), Melka – O'Donnell, T. Kaut (A), Hajný.

Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Kunst, Kotvan, T. Hanousek, Buchtela – Birner, Bulíř, L. Hudáček – A. Musil, Marosz, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – Průžek, J. Vlach, Ordoš.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Bílí Tygři, Kladno, hokej, SK Kladno, Rytíři Kladno, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kladno vynulovalo rozjeté Tygry. O vítězství rozhodlo dvěma góly během necelé minuty  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.