Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři v Třinci dotahovali marně. Domácím Ocelářům podlehli 3:4

Dramatické utkání odehráli liberečtí hokejisté na ledě Třince. Po první třetině sice prohrávali už 3:1 a v průběhu utkání 4:2, třetím gólem pak zápas zdramatizovali, vyrovnat už ale nedokázali ani při hře bez brankáře.

V první třetině se potvrdilo ono klasické nedáš, dostaneš. Liberecký Graborenko jel v šesté minutě na Štěpánka, ale ten ho vychytal. Naopak jen o pár sekund později se na druhé straně prosadil Vrána – 1:0.

O dvě minuty později byl faulován Růžička a domácí měli výhodu trestného střílení. To ale Wolski neproměnil. A tak trestali hosté, Lencovu zblokovanou střelu poslal do sítě Hudáček.

Jenže ještě do pauzy se domácí dvakrát prosadili, nejprve Wolski a poté Stránský zvýšil na dvougólový rozdíl.

Liberečtí se nevzdali a v polovině utkání snížil Lenc, jenže třinecký Hrňa opět zvýšil na rozdíl dvou branek. Ve 37. minutě skóroval Ordoš a zadělal tak na drama, další branka už ale nepadla.

HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec 4:3 (3:1, 1:2, 0:0)

Branky a asistence: 6. P. Vrána (Martin Růžička), 15. Wolski (Martin Růžička, P. Vrána), 18. M. Stránský (Gernát, Marcinko), 33. Hrňa (Hrehorčák) – 11. L. Hudáček (Lenc), 32. Lenc (Birner, Bulíř), 37. Ordoš (Derner, Birner). Rozhodčí: Hradil, Obadal – Hlavatý, Tošenovjan. Diváci: 5140

HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – Krajíček (C), M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Roth, Gernát – Martin Růžička (A), P. Vrána, Wolski – M. Stránský, Marcinko, Hrehorčák – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Dravecký, Polanský, Adamský (A) – Hrňa.
Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Knot, Šmíd(A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Kunst – Ordoš, Bulíř, Birner (A) – Lenc, L. Hudáček, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Rychlovský, A. Musil, J. Vlach.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, Třinec, hokej, HC Oceláři Třinec, Martin Růžička, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v Třinci dotahovali marně. Domácím Ocelářům podlehli 3:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.