Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Tygři se pomalu chystají na čtvrtfinále play off. Prodej vstupenek odstartuje už v pondělí

Liberečtí hokejisté si letos s předstihem zajistili vítězství v základní části extraligy. To klubu dává možnost zahájit prodej na první dvě utkání čtvrtfinále, aniž by bylo jisté, s kým se Liberec utká. Od pondělí mají přednostní právo nákupu majitelé permanentek, od 9. března mohou nakupovat i ostatní fanoušci. Samotné první domácí zápasy se hrají 18. a 19. března.

První vlna předprodeje se týká majitelů permanentek. Ti mohou vstupenky kupovat od pondělí 2. března od 9 hodin. Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupenku na jiná místa. Maximální počet k dokoupení je však omezen na tři vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit čtyři vstupenky.

V pondělí 9. března v 9 hodin bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster. Prodejní místo na Rotundě Home Credit Areny bude otevřeno dle běžné otevírací doby. I zde platí pravidlo, že maximální počet vstupenek na jednoho kupujícího jsou 4 kusy.

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 230 Kč ve 4 N.P. do 380 Kč v 1. kategorii. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, playoff, vstupenky, vstupenka, čtvrtfinále, Liberec, Home Credit, Home Credit Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři se pomalu chystají na čtvrtfinále play off. Prodej vstupenek odstartuje už v pondělí  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.