Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Home Credit Arena v březnu uvítá hokejový souboj O krále severu

PR článek

Již 11. března od 18:00 se v liberecké Home Credit Areně odehraje netradiční hokejový zápas – v prvním utkání souboje O krále severu zde své síly poměří univerzitní mužstva Technické univerzity v Liberci a Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Tradice univerzitního hokeje se do Liberce vrátí po 50 letech

Nápad obnovit po více než 50 letech univerzitní hokejový tým v Liberci vznikl mezi studenty Technické univerzity na podzim 2019 a dnes již má kompletně sestavený tým HC Technická univerzita v Liberci. Liberecké mužstvo již zahájilo pravidelné tréninky, pro které získalo zázemí ve Sport Parku Liberec.

„Hokej je pro nás samozřejmě velmi důležitý, a proto vítáme iniciativu na obnovení hokejového týmu Technické univerzity. I z tohoto důvodu jsme libereckému mužstvu nabídli základnu u nás ve Sport Parku Liberec, jehož zázemí může pravidelně využívat. Na trénincích se  bude dokonce podílet i trenérský tým Bílých Tygrů s šéftrenérem Patrikem Augustou v čele,“ objasnil zapojení Sport Parku do přípravy univerzitního týmu Lukáš Přinda, jednatel společností SFM Liberec a Bílí Tygři Liberec. Liberecký zápas i tréninky tak získají extraligovou úroveň a pro fanoušky budou skvělým zážitkem!

Souboj univerzit může probíhat i na poli sportu

Protivníkem v boji o titul O krále severu bude libereckým hokejistům nově vzniklý tým HC North Wings z Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Univerzity se ve společném memorandu zavázaly, že vzájemná utkání se budou konat pravidelně dvakrát ročně – vždy v jarním i podzimním semestru. Letošní první ročník je výjimečný, obě utkání se uskuteční v březnu 2020. Odvetný zápas je naplánovaný na 24. března a proběhne na Zimním stadionu v Ústí nad Labem.

Vstupenky na zápas jsou již v prodeji!

První zápas se uskuteční v liberecké Home Credit Areně ve středu 11. března od 18:00. Vstupenky jsou dostupné standardně v předprodeji v síti Ticketmaster a na pokladně Rotunda v areálu Sport Parku Liberec. Vstupenka stojí 100 Kč a na zápas platí permanentky Bílých Tygrů Liberec, děti do 140 cm mají vstup zdarma. Více informací najdete na www.homecreditarena.cz.

Přijďte s námi podpořit hokejisty z liberecké univerzity i vy!

Ohodnoť článek

Štítky Home Credit Arena, hokej, unvierzita, souboj univerzit, Bílí Tygři Liberec, HC Slovan Ústí nad Labem, Technická univerzita v Liberci, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, trénink, vstupenka, Patrik Augusta, Ticketmaster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Home Credit Arena v březnu uvítá hokejový souboj O krále severu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.