Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tygři zakončili základní část výhrou ve Varech. Soupeř pro play off vzejde z předkola

I když Tygři nechali odpočívat několik elitních hráčů, z Karlových Varů přesto vezou výhru 5:3. Překonali tak stobodovou hranici a nyní už se mohou připravovat na čtvrtfinále play off. Soupeř vzejde z předkola, na Tygry čeká jeden z trojice týmů z Hradce, Varů nebo Zlína.

Liberečtí šli brzy do vedení, když se ve čtvrté minutě prosadil Vlach, pro dnešní zápas povýšený do první formace. Domácí ale v sedmé minutě vyrovnali a v závěru třetiny šli dokonce do vedení. Skóre se ale opět přelilo na stranu Liberce. Ve 23. minutě nejprve vyrovnal Ordoš, ve 26. minutě hosty poslal do vedení Musil a ve 39. minutě se druhou brankou prosadil Vlach.

Ve třetí třetině mohli Tygři přidat i další branky, ta Lencova ale uznána nebyla, a tak se v úplném závěru prosadili domácí a snížili na 3:5. Vary pak ještě zkusili power play, vítězství ale potvrdili hosté díky Jelínkovi. Liberečtí vezou výhru a v sezóně jako jediní v lize získali přes sto bodů.

Karlovy Vary – Bílí Tygři Liberec 3:5 (2:1, 0:3, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. O. Beránek (Koblasa), 20. Černoch (V. Polák, Graňák), 59. T. Mikúš (D. Mikyska, Eminger) – 4. J. Vlach (Kotvan), 23. Ordoš (Lenc, J. Vlach), 26. A. Musil (Šír, T. Hanousek), 39. J. Vlach (Graborenko, Derner), 59. T. Mikúš (D. Mikyska, Eminger). Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Pešek, Malý. Diváci: 3683.

HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – Koblasa, T. Mikúš, O. Beránek – V. Polák (C), Černoch, Kohout – Osmík, Vildumetz, Vondráček.

Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Kotvan, Knot, Havlín, Graborenko, Derner, T. Hanousek – L. Krenželok, P. Jelínek (C), J. Vlach – Ordoš, Marosz, Lenc – A. Musil, Šír, M. Zachar – D. Špaček, Chrtek, Valský.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, playoff, Karlovy Vary, HC Energie Karlovy Vary, PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři zakončili základní část výhrou ve Varech. Soupeř pro play off vzejde z předkola  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.