Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Středa 22. května 2024  |  Svátek má Emil
Bez reklam

Ještě dva roky. Kapitán Tygrů Jelínek podepsal s klubem novou smlouvu

Brzy pětatřicetiletý Petr Jelínek i v dalších dvou sezónách bude oblékat dres Bílých Tygrů Liberec. S klubem v pátek podepsal novou smlouvu. Pod Ještědem zůstane do 30. dubna 2022.

Jelínek v dospělé kariéře oblékal dres pouze dvou klubů, začínal ve Slavii, před šesti lety ale přestoupil do Liberce, se kterým získal titul i čtyři Prezidentské poháry a je tak tučným písmem podepsaný pod nejlepší éru libereckého hokeje.

„Petr Jelínek se během svého libereckého angažmá stal duší a základním stavebním kamenem A týmu a celé naší organizace. Je podepsán pod všemi úspěchy Bílých Tygrů posledních let. Jsem velmi rád, že se Petr rozhodl plnit po další dva roky roli kapitána Bílých Tygrů, přestože měl nabídky také z jiných klubů,“ uvedl sportovní ředitel klubu Filip Pešán

Podle něj jde o skvělého hráče s výborným charakterem. „Jsem přesvědčen, že nám pomůže vychovat mnoho mladých hráčů, protože se od něho mají čemu naučit,“ dodal.

Jelínek odehrál za Liberec 364 zápasů a připsal si 185 kanadských bodů. Objevil se i v reprezentačním dresu. Kapitánem Liberce je od roku 2018. Během svého libereckého angažmá vybojoval s Tygry mistrovský titul, dvě extraligová stříbra a čtyři Prezidentské poháry.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Petr Jelínek, hokej, tygři, smlouva, Bílí Tygři Liberec, Ještěd, HC Slavia Praha, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě dva roky. Kapitán Tygrů Jelínek podepsal s klubem novou smlouvu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.