Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Další návrat. Tygrům v nové sezóně po návratu z Ruska opět pomůže Tomáš Filippi

Liberečtí hokejisté hlásí další útočnou posilu. A nejde o žádného nováčka, naopak. Další návrat si připsal Tomáš Filippi, který odešel uprostřed minulé sezóny do ruského Magnitogorska.

„Tomáš se k nám vrací po půl roce v Magnitogorsku. Je top útočníkem, který své umění prokázal nejen u nás, ale i v KHL. Jsme rádi, že se vrátil a získáváme v něm lídra naší ofenzívy,“ okomentoval trenér Bílých Tygrů Patrik Augusta.

V Rusku stihl Filippi 12 kanadských bodů ve 27 utkáních. S Tygry má navíc stále platný kontrakt až do konce příští sezony, oba kluby se tak domluvily na pokračování spolupráce.

„Byť to není liberecký rodák, vnímáme ho jako našeho odchovance, který se přes mládežnické výběry Bílých Tygrů dostal do velkého hokeje, včetně zvučných zahraničních klubů a české reprezentace,“ dodal generální manažer Ctibor Jech.

Filippi prošel mládežnickými výběry Tygrů, prosadil se v reprezentaci a vyzkoušel si i ruskou KHL, pro návrat ale vždy volí liberecký klub. Celkem má Tomáš Filippi na svém kontě 44 zápasů v reprezentaci, 221 startů v KHL a 241 zápasů za Bílé Tygry.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Tomáš Filippi, bílí tygři, hokej, Rusko, Kontinentální hokejová liga, Bílí Tygři Liberec, Metallurg Magnitogorsk, Patrik Augusta, Ctibor Jech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další návrat. Tygrům v nové sezóně po návratu z Ruska opět pomůže Tomáš Filippi  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.