Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Litvínov je v karanténě, první zápas v přípravě se Bílým Tygrům odkládá

Příští úterý měli liberečtí hokejisté odehrát první přípravné utkání na novou sezonu v rámci Generali Česká Cupu proti Litvínovu. Dokonce už začal prodej vstupenek, jenže hosté jsou aktuálně kvůli výskytu koronaviru v karanténě a zápas se tak odkládá. Neplatí ani už prodané vstupenky.

„V tuto chvíli už víme, že plánované první domácí utkání neodehrajeme 4. srpna a bude se hledat náhradní termín," vysvětluje viceprezident klubu Lukáš Přinda.

Odloženy ale byly i další zápasy, koronavirus se totiž objevil i v jiných týmech, neodehraje se tak celé první kolo poháru.

Kromě Litvínova byla totiž dosud nákaza odhalena také v Českých Budějovicích či Kladně. Tři členy kádru v karanténě má také Hradec Králové, přípravu musel kvůli nákaze v mládežnických týmech odložit Zlín. A vzhledem k situaci v regionu byl odložen také začátek přípravy Vítkovic.

„Celou situaci bedlivě sledujeme a musíme se vypořádat i s novými vládními nařízeními pro pořádáni akcí. Proto jsme nuceni zrušit platnost původně vydaných vstupenek na utkání s Litvínovem a připravujeme novou formu covid-19 ticketingu dle aktuálních nařízení a pravidel,” dodal Přinda.

První zápas by tak Tygři měli odehrát 11. srpna proti Mladé Boleslavi. Předností právo nákupu vstupenek budou mít permanentkáři.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Litvínov, bílí tygři, hokej, koronavirus, karanténa, vstupenka, COVID-19, Generali Česká pojišťovna, Lukáš Přinda, České Budějovice, Hradec Králové, Zlín, Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Litvínov je v karanténě, první zápas v přípravě se Bílým Tygrům odkládá  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.