Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V týmu Tygrů je šest nakažených. Mužstvo je v desetidenní karanténě

Liberečtí hokejisté jsou v karanténě. Rozhodlo se o tom po testování celého týmu na covid-19. Nakažených je hned šest. Celé mužstvo tak přerušilo společnou přípravu na nový extraligový ročník. Karanténa potrvá deset dní.

Kromě přerušené přípravy tým nemohl nastoupit ani k pohárovému semifinále proti Pardubicím. „Této situaci jsme se samozřejmě snažili vyhnout, nicméně stalo se to, čeho jsme se obávali. Zdravé hráče budeme nadále udržovat v kondici díky online přípravě Aleše Pařeze, video přípravu bude mít zase na starosti Aleš Vladyka. Pevně věříme, že nastalou situaci zvládneme a budeme připraveni na návrat do zápasového režimu," říká hlavní kouč a čerstvě také sportovní ředitel Patrik Augusta.

je na programu další jednání mezi zástupci extraligy a ministerstvem zdravotnictví o modelu, v jakém bude fungovat nadcházející extraligový ročník. A také o tom, jak by vypadala případná karanténní opatření. V jednání jsou zároveň možné náhradní termíny semifinálových a finálových utkání Generali Česká Cupu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři

Štítky Bílí Tygři, hokej, covid, karanténa, HC Dynamo Pardubice, Aleš Pařez, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Patrik Augusta, Generali Česká pojišťovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týmu Tygrů je šest nakažených. Mužstvo je v desetidenní karanténě  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.