Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Po restartu vítězství. Tygři porazili neoblíbenou Olomouc 2:1, rozhodla kuriózní branka Bulíře

Liberečtí hokejisté se po nucené pauze vrátili do extraligového kolotoče. V patnáctém kole přivítali neoblíbenou Olomouc a byl to typický zápas proti tomuto soupeři. Domácí vyhráli těsně 2:1, když rozhodčí neuznali Olomouci dvě a Liberci jednu branku.

Od počátku se hrál typický zápas mezi Libercem a Olomoucí. Zajištěné obrany, málo gólovek. Ta první přišla až ve 13. minutě, kdy ujeli Káňa s Kolouchem, svou šanci ale neproměnili. Ve čtvrté minutě druhé části už ale hosté šli do vedení, trefu Navrátila ale rozhodčí neuznali, puk totiž trefil vysokou holí.

Olomouc byla i nadále nebezpečnější, další možnost měl Ostřížek. V polovině utkání už hosté udeřili, když Nahodil protlačil puk za záda Kváči. Liberečtí rychle zareagovali, Filippi předložil puk Rachůnkovi a ten z první propálil Konráda – 1:1.

Olomoučtí dali ve třetí třetině další branku, ani ta ale neplatila, když rozhodčí gól neuznali kvůli postavení Olesze v brankovišti.

A festival neuznaných gólů pokračoval dál tentokrát u domácích. Od modré pálil Hanousek a puk propadl do sítě, jenže těsně před Konrádem projel Gríger, který hostujícího brankáře rozhodil.

Gól v čase 56:40 už ale platil. A byl hodně kuriózní. Bulíř spíš nahazoval na Konráda, jenže tomu se puk zamotal mezi nohy a nakonec si ho kopl do brány – 2:1.

V závěru pak hrála Olomouc přesilovku, domácí ji dokázali ubránit a berou vítězství.

Bílí Tygři - HC Olomouc 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 33. T. Rachůnek (Filippi, Gríger), 57. Bulíř (Birner, Šmíd) – 31. Nahodil (Ostřížek). Rozhodčí: Micka, Kika – Hlavatý, Lederer. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:1. Bez diváků.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pařík) – Šmíd, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Štibingr, Havlín – Birner, Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger (C) – J. Vlach, P. Jelínek, M. Zachar – A. Musil, Najman, Rychlovský.

HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Valenta, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Ondrušek (A), A. Rutar, Groch – Ostřížek (A), J. Knotek, V. Tomeček – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Navrátil – Burian, Mácha, Bambula.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři

Štítky Bílí Tygři, hokej, covid, karanténa, olomouc, SK Sigma Olomouc, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, HC Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po restartu vítězství. Tygři porazili neoblíbenou Olomouc 2:1, rozhodla kuriózní branka Bulíře  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.