Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Skvělý obrat. Bílí Tygři otočili proti Hradci a berou tři body

Libereckým hokejistům se podařilo odčinit porážku s Třincem. Ve třetím domácím utkání v řadě přivítali Hradec a po první třetině prohrávali, jenže v té druhé třemi brankami otočili a slaví vítězství. Dvakrát se trefil Gríger.

Úvod utkání vyšel Hradci. V polovině čtvrté minuty našel Lev Klímu, který švihem prostřelil Kváču – 0:1. Liberečtí mohli vyrovnat ve 12. minutě. Bulíř pálil z dobré pozice, jenže trefil horní tyčku. Dobrou možnost pak měli domácí v poslední sekundě třetiny, Mazanec ale zasáhl. 

Vyrovnání tak přišlo až ve druhé třetině. Rachůnek našel najíždějícího Grígera a ten ranou pod břevno nedal Mazancovi šanci. A o chvíli později bylo pro domácí ještě lépe. A byl to opět Gríger, ke kterému se u tyčky dostal puk a dostal ho za záda Mazance – 2:1. V závěru třetiny pak třetí branku domácích vstřelil Birner.

Ve třetí třetině se Liberec nesoustředil jen na obranu, naopak v 53. minutě mohl nejprve skórovat Jelínek, o půl minuty už byl ale úspěšnější Lenc – 4:1.

Hradec pak ještě mohl snížit, střelec první branky Klíma ale trefil břevno. A stejný hráč měl ještě jednu dobrou možnost, Kváča ho ale vychytal.

Bílí Tygři Liberec - Mountfield HK 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Gríger (T. Rachůnek), 25. Gríger (P. Jelínek, T. Rachůnek), 40. Birner (Filippi, A. Musil), 53. Lenc (Birner) – 4. Kevin Klíma (Lev). Rozhodčí: Hejduk, Lučan – Pilný, Kis. Bez diváků.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pařík) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – A. Musil, P. Jelínek(C), M. Zachar – J. Vlach, Najman, Průžek – Šír.

Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Jank, F. Pavlík (A) – R. Pilař, Orsava, Cingel – Smoleňák (C), J. Sklenář, V. Růžička – Kelly Klíma, Perret, Kevin Klíma – Lev, R. Pavlík, Koukal – M. Chalupa.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Bílí Tygři, hokej, covid, hradec králové, FC Hradec Králové, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, FC Slovan Liberec, Mountfield Hradec Králové, Vlastimil Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Přestaňte jim říkat Tygři. Ten "předposlední" pošel a na dresech nebude. Možná nějaký synerácký Mickey Mouse?

Neděle, 15. listopadu 2020, 15:03Odpovědět

Skvělý obrat. Bílí Tygři otočili proti Hradci a berou tři body  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.