Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygrům se nedaří. Musíme stáhnout zadek a začít trochu hrabat odzadu, říká Radan Lenc

Vítěz základní části minulého ročníku Liberec zůstal potřetí za sebou bez bodového zisku. Při domácí porážce s Plzní 3:6 navíc inkasovali Bílí Tygři během krátké série porážek již podruhé šest branek. A právě v defenzivní činnosti je podle útočníka Radana Lence velký prostor ke zlepšení.

„Musíme stáhnout pr..l a začít trochu hrabat odzadu. V posledních zápasech inkasujeme dost branek a naopak sami jich moc nedáváme. Nevyužili jsme také přesilovku pět na tři a zápas se pak na naši stranu zkrátka nepřiklonil. Musíme takovéto situace proměňovat, tým máme hodně kvalitní a je třeba s takovou šancí naložit lépe," prohlásil Lenc.

Ze slabšího období, jímž si Severočeši prochází, ale jinak nedělá vědu. „Krizí jsme si prošli i loni, tam jsme prohráli dokonce ještě víc zápasů v řadě. Věřím, že nám tato zkušenost pomůže a postupnými krůčky se vrátíme zase zpátky na vítěznou vlnu," přál si Lenc.

„V přesilovkách jsme si nepomohli, navíc jsme v jedné sami inkasovali. Děláme chyby, které se nám opakují a které nemůžeme dělat s týmy, jakým je Plzeň. V šatně jsme si k výkonu po zápase něco řekli. V předchozích zápasech nebyl obraz naší hry úplně špatný, dnes nám to ale hodně nevyšlo," nezastíral jiný útočník Petr Jelínek.

Rovněž on ale věří v brzký zlom a lepší dny. „Musíme se zaměřit na malé věci a nedělat hloupé chyby, které nás v konečném důsledku stojí body a zápasy. Máme před sebou ještě hodně zápasů. A já věřím, že se dáme rychle do kupy a začneme opět vyhrávat," zdůraznil Jelínek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Sport, hokej, extraliga, 23. kolo, Liberec, Plzeň, Lenc, Jelínek, Bílí Tygři Liberec, Radan Lenc, HC Škoda Plzeň, Petr Jelínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygrům se nedaří. Musíme stáhnout zadek a začít trochu hrabat odzadu, říká Radan Lenc  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.