Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Posila do obrany. Do Liberce se po čtyřech letech vrací reprezentační bek Ondřej Vitásek

Po čtyřech sezónách strávených v ruské KHL se pod Ještěd vrací obránce Ondřej Vitásek, který posílí zadní řady Bílých Tygrů. V Liberci podepsal smlouvu do konce sezony 22/23 s následnou roční opcí.

S Bílými Tygry slavil mistrovský titul, extraligové stříbro i zisk dvou Prezidentských pohárů. V létě 2017 se Ondřej Vitásek vydal do KHL. Za čtyři neúplné ročníky ve věhlasné soutěži vystřídal stejný počet týmu – Chanty-Mansijsk, čínský Kunlun, Amur Chabarovsk a naposledy lotyšské Dinamo Riga.

„Jsme rádi, že se Ondra po čtyřech letech strávených v KHL rozhodl pro návrat k Bílým Tygrům. Znamená pro nás velké zkvalitnění naší obrany. Získáváme v něm výborného obránce se spoustou zkušeností z české reprezentace a KHL. Podepsáním víceleté smlouvy se Ondra stává stavebním kamenem našeho týmu do dalších let,“ řekl trenér týmu Patrik Augusta.

Pokud budou doladěny všechny legislativní náležitosti, mohl by se Ondřej Vitásek znovu objevit v tygřím dresu už v dnešním zápase, ve kterém Bílí Tygři hostí Litvínov.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky Bílí Tygři, hokej, vitásek, Bílí Tygři Liberec, Ondřej Vitásek, Kontinentální hokejová liga, Ještěd, Dinamo Riga, HC Rudá hvězda Kunlun, Amur Chabarovsk, HC Jugra Chanty-Mansijsk, Patrik Augusta, HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila do obrany. Do Liberce se po čtyřech letech vrací reprezentační bek Ondřej Vitásek  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.