Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Překvapivý konec. Útočník Rachůnek v Liberci končí a vrací se do Varů

Velká očekávání nenaplnil a vrací se domů. Tak by se dalo shrnout angažmá Tomáše Rachůnka u Bílých Tygrů. Před sezónou šikovný útočník přicházel jako náhrada za Libora Hudáčka, vlivem mnoha faktorů se ale neprosadil a vrací se do Karlových Varů, odkud do Liberce před sezonou přišel.

„I vinou zdravotních potíží a zvláštním průběhem sezóny v souvislosti s koronavirem, se devětadvacetiletý forvard v Liberci nerozehrál do své tradiční formy,“ vysvětlil mluvčí klubu Martin Kadlec.

Obě strany se tak dohodly na ukončení kontraktu a Rachůnek se tak vrací na západ Čech. „Mrzí mě, že se Tomášovi u nás nedařilo podle našich, ani podle jeho představ. Po vzájemné dohodě jsme se rozhodli mu umožnit návrat do Karlových Varů,“ řekl trenér týmu Patrik Augusta.

Za Bílé Tygry odehrál Rachůnek 24 extraligových zápasů s celkovou bilancí 10 kanadských bodů (4 góly, 6 asistencí). Klub tak nyní za něj musí hledat náhradu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, rachůnek, Bílí Tygři Liberec, Tomáš Rachůnek, HC Energie Karlovy Vary, Libor Hudáček, Martin Kadlec, Česko, Patrik Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Překvapivý konec. Útočník Rachůnek v Liberci končí a vrací se do Varů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.