Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejový útočník Tomáš Filippi kvůli problémům se zády podstoupil operaci

Hokejový útočník Tomáš Filippi, který od poloviny prosince chybí v sestavě Liberce, se v tomto týdnu podrobil operaci páteře.

Zákrok má pomoci vyřešit jeho potíže se zády, s kterými se osmadvacetiletý reprezentant dlouhodobě potýká. „Realizační tým Bílých Tygrů ve spolupráci s lékaři bude věnovat maximální úsilí tomu, aby se Tomáš co nejdříve vrátil na led ve stoprocentní formě," řekl klubovému webu lékař libereckého týmu Roman Mizera.

Filippi si v této sezoně připsal ve 22 zápasech 16 bodů za šest branek a 10 asistencí. Naposledy nastoupil 15. prosince, kdy si při domácí výhře nad Karlovými Vary 7:3 připsal dvě asistence.

Kvůli problémům se zády musel Filippi v sezoně 2017/18 předčasně ukončit angažmá v Magnitogorsku. V KHL hrál pak i v Chabarovsku a v druhé polovině minulé sezony se vrátil do Metallurgu. V extralize má Filippi na kontě výhradně za Liberec 263 zápasů a 175 bodů za 71 gólů a 104 asistencí. Účastník mistrovství světa v Rusku v roce 2016 sehrál v české reprezentaci 45 zápasů a vstřelil pět gólů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Sport, hokej, extraliga, Liberec, Filippi, Tomáš Filippi, Bílí Tygři Liberec, útočník, Metallurg Magnitogorsk, HC Energie Karlovy Vary, Kontinentální hokejová liga, Amur Chabarovsk, Mistrovství světa v ledním hokeji, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Tomáš Filippi kvůli problémům se zády podstoupil operaci  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.