Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři jsou krůček od semifinále, v Hradci vyhráli 3:0

Liberečtí hokejisté udělali výrazný krok do semifinále hokejové extraligy. Ve třetím utkání čtvrtfinále vyhráli v Hradci 3:0 a k postupu jim tak stačí jediné vítězství. Vítězný gól vstřelil už v sedmé minutě Jelínek, brankář Kváča udržel ve druhém utkání po sobě čisté konto.

Hosté byli od úvodu aktivnější, což potvrdili brankou už v čase 6:34. Vitásek našel Jelínka, který z první vypálil a prostřelil Mazance – 0:1. Liberec pokračoval v dobrém bruslení a v závěru třetiny využil přesilovku, když krásnou kombinaci zakončil Bulíř – 0:2.

Liberečtí byli v pohodě a domácí přehrávali. Když ve 24. minutě znovu udeřil Bulíř, bylo vlastně rozhodnuto. Do konce utkání už další branka nepadla, Liberečtí tak vedou v sérii už 3:0. V úterý se hraje na hradeckém ledě čtvrté utkání.

Mountfield HK - Bílí Tygři Liberec 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. P. Jelínek (Vitásek, Knot), 19. Bulíř (Birner, Gríger), 24. Bulíř. Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Pešek, Malý. Diváci: Bez diváků

Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Šalda, Graňák, Čáp – Kelly Klíma, Kevin Klíma, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava– Cingel, Lev, M. Zachar – Perret, Koukal, Smoleňák (C).

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek (A), Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – Najman, Gríger, Bulíř – J. Vlach, P. Jelínek (C), D. Špaček – Rychlovský, Šír, R. Pavlík.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, play off, Hradec, FC Hradec Králové, Extraliga ledního hokeje, semifinále, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, Vlastimil Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři jsou krůček od semifinále, v Hradci vyhráli 3:0  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.