Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tahali jsme za kratší konec, hodnotil postupový zápas kapitán Liberce Jelínek

Ve čtvrtém utkání bylo vidět, že domácí Hradec hraje o vše. A uznal to i kapitán Tygrů Petr Jelínek, podle kterého libereckým hokejistům moc nejely nohy a Hradec dal do zápasu vše. Nakonec ale pomohl rychlý obrat ve třetí třetině, ke kterému přispěl chybou i Marek Zachar, který je v Hradci na hostování právě z Liberce.

O posledním kroku

Hradec do toho dal všechno, co měl, a nám moc nešly nohy, alespoň mně tedy rozhodně ne. Od první minuty jsme podle mě tahali za kratší konec a hlavně v první třetině byl soupeř lepší, hodně nás ale podržel Petr Kváča a pak se hra vyrovnala. Nakonec to bylo o jednom gólu, který jsme dali, a naštěstí prakticky hned po něm jsme přidali další, což byla podle mě taková poslední kapka.

O vítězném gólu po chybě Marka Zachara

Viděl jsem, že se mnou jel Jaroslav Vlach, jenže byl za mnou, takže jsem mu moc nemohl přihrát. Původně jsem chtěl střílet, Marek Mazanec si ale hodně vyjel, tak jsem šel do kličky, na kterou už nezareagoval. Marka Zachara mi ho bylo trochu líto. Určitě se z toho ale poučí, je to teprve jeho druhé play off, má toho ještě hodně před sebou.

O vlivu obratu v prvním duelu na celou sérii

Určitě to pro nás byla obrovská psychická vzpruha. Ten zápas jsme otočili ze stavu 0:3 na 4:3, což nás nakoplo. Myslím si, že jsme od té doby, až na nějaké výpadky ve čtvrtém utkání, na ledě dominovali.

O výkonech Petra Kváči

Petr nás drží celou sezónu. Asi všichni vidí, že bez něho bychom se neobešli. Dokazuje to celou sezónu a i teď v play off.

O pauze před semifinále

Určitě nám přijde vhod. Letošní sezóna byla asi tou nejtěžší, kterou jsem v extralize zažil, zápasy šly hodně rychle za sebou. Pár dní si teď odpočineme, potrénujeme a připravíme se na dalšího soupeře. Myslím, že jsme už v základní části dokázali, že můžeme porazit úplně každého, pokud budeme hrát to, co umíme. Já v náš tým věřím, určitě se budeme prát a bojovat o každý bod.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, play off, Hradec, Bílí Tygři Liberec, Petr Jelínek, Marek Zachar, Petr Kváča, Jaroslav Vlach, Marek Mazanec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tahali jsme za kratší konec, hodnotil postupový zápas kapitán Liberce Jelínek  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.