Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tygři chtějí na semifinále fanoušky. Požádali ministerstvo zdravotnictví o výjimku

Vedení hokejistů Liberce se pokouší vyjednat, aby na semifinálové zápasy play off extraligy mohli přijít fanoušci. Bílí Tygři požádali ministra zdravotnictví Jana Blatného a hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou o udělení výjimky a umožnění vstupu omezeného počtu diváků s negativním PCR testem do hlediště.

Liberečtí poslali Blatnému a Svrčinové dopis, ve kterém žádají o zařazení do pilotní studie projektu "Cesta ze tmy", který v minulosti zkoušeli například fotbalisté pražské Slavie v Evropské lize a nejvyšší domácí soutěži.


„Jsme připraveni zajistit otestování vámi povoleného počtu fanoušků metodou PCR na zjištění potenciální nákazy koronavirem způsobující onemocnění covid-19 a také dodržet veškerá případná nařízená opatření," uvedli představitelé klubu. V Home Credit areně hodlají zajistit dostatečné rozestupy a splnit i další podmínky - včasné testování, respirátory, zákaz prodeje občerstvení nebo dostatečný počet oddělených vstupů.

Severočeši postoupili do semifinále play off po výhře 4:0 na zápasy nad Hradcem Králové. V domácím prostředí by se měli doma představit s největší pravděpodobností 7. a 8. dubna; program další části play off ještě není známý, neboť dvě čtvrtfinálové série se ještě hrají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Sport, hokej, koronavirus, extraliga, play off, semifinále, Liberec, diváci, Bílí Tygři Liberec, Jan Blatný, Pavla Svrčinová, HC Slavia Praha, Home Credit, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři chtějí na semifinále fanoušky. Požádali ministerstvo zdravotnictví o výjimku  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.