Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Také druhé finále pro Třinec. Rozhodla druhá třetina a fauly Tygrů

Mnohem lepší výkon podali liberečtí hokejisté ve druhém finále v Třinci. Ani tentokrát ale nezvítězili, rozhodla druhá třetina, ve které přišlo několik zbytečných faulů a dvougólový náskok domácích. Série pokračuje ve čtvrtek v Liberci.

Tygři po první prohře vsadili na pevnou defenzivu a rychlý přechod do útoku. Hrál se svižný hokej s možnostmi na obou stranách, v první třetině měli dobré možnosti domácí Roman a hostující Vlach, branka ale nepadla.

Stejný obraz nabídla i druhá třetina. Až ve 27. minutě byl vyloučen Rosandič a Třinec hrál první přesilovku, tu ale hosté ubránili. Jenže tresty pro Liberec pak začaly přibývat a přesilovku 5 na 3 Třinec využil, když se ve 35. minutě trefil Vrána. O minutu později ale dostal trest do konce zápasu Jelínek a Tygři hráli další dlouhé oslabení, část navíc opět v nevýhodě o dva muže. Liberec sice dlouho dobře bránil, nakonec ale znovu inkasoval, tentokrát z hole Romana. 

Ve třetí třetině se Liberečtí opět začali více soustředit na hokej a bylo to znát. Ve 45. minutě v přesilovce sehráli povedenou kombinaci, kterou zakončil Bulíř – 1:2.

Hosté se pak snažili vyrovnat, v závěru pak odvolali brankáře, místo vyrovnání ale potřetí inkasovali a bylo rozhodnuto.

Oceláři Třinec - Bílí Tygři Liberec 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 35. P. Vrána (M. Stránský, Martin Růžička), 39. Miloš Roman (Kundrátek, D. Musil), 60. Rodewald – 45. Bulíř (Gríger, Lenc). Rozhodčí: Hodek, Jeřábek – Lederer, Hynek. Diváci: 300

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Freibergs – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Rodewald, Marcinko, Hrňa – O. Kovařčík, Špaček, M. Kovařčík – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Kurovský.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Knot, Vitásek, Kolmann, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Havlín – Lenc, Gríger, Birner (A) – Bulíř, P. Jelínek (C), Najman – D. Špaček, Šír, J. Vlach – Průžek, A. Dlouhý, Rychlovský.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, play off, třinec, HC Oceláři Třinec, Bílí Tygři Liberec, Miloš Roman, finále, Martin Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Také druhé finále pro Třinec. Rozhodla druhá třetina a fauly Tygrů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.