Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Liberecký hokejista Vlach dostal pokutu za nafilmovaný pád

Liberecký útočník Jaroslav Vlach dostal od disciplinární komise hokejové extraligy pokutu ve výši deseti procent měsíčního platu za nafilmovaný pád ve čtvrtečním třetím zápase finále play off proti Třinci.

Vlach upadl po souboji s Tomášem Marcinkem a podle předsedy komise Viktora Ujčíka chtěl "cíleným a teatrálním pádem na ledovou plochu" získat pro Liberec přesilovou hru. Rozhodčí René Hradil a Roman Mrkva však slovenského útočníka nevyloučili. „Z videozáznamu vyplývá, že pád nebyl nevyhnutelným důsledkem předchozího zákroku a hráč se jím pokusil ovlivnit úsudek rozhodčích," uvedl Ujčík.

Bílí Tygři ve čtvrtek vyhráli 3:0 a snížili stav finálové série na 1:2 na zápasy. V pátek ale s Oceláři prohráli 0:1 v prodloužení a v pondělí se budou snažit odvrátit mistrovskou korunovaci Třince.

Záznam situace najdete tady.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři

Štítky Sport, hokej, extraliga, disciplinární, Liberec, Vlach, Jaroslav Vlach, HC Oceláři Třinec, Extraliga ledního hokeje, Bílí Tygři Liberec, Viktor Ujčík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký hokejista Vlach dostal pokutu za nafilmovaný pád  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.