Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bílé Tygry posílí Jan Ordoš, Martin Faško-Rudáš a mistr světa Jakub Klepiš

Dres Bílých Tygrů obléknou v nové sezóně i Martin Faško-Rudáš nebo Jakub Klepiš. Pod Ještěd se také ze zahraničního angažmá vrací Jan Ordoš.

Přestupové období sotva začalo a liberecký klub už hlásí nové posily. Jedním ze staronových hráčů je i Jan Ordoš, který se vrací ze Švédska. Zde reprezentoval tým IK Oskarshamn v nejvyšší soutěži. „Ordyho nemusím našim fanouškům představovat. Jsme rádi, že když se Tygři vrací z ciziny domů, chtějí opět bojovat za Liberec. Honza je poctivý a pracovitý hokejista, který má tah na branku,“ komentoval návrat Ordoše sportovní ředitel klubu Patrik Augusta.

Čtyřiadvacetiletého hráče si fanoušci Tygrů užijí následující tři roky, s klubem totiž podepsal kontrakt do roku 2023. Velkou novou posilou Tygrů by měl být Jakub Klepiš. „Odchovanec pražské Slavie má za sebou šestašedesát utkání v NHL a během své bohaté kariéry si vyzkoušel i KHL či švédskou ligu,“ informoval mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec.

✍️ Navrátilec, zkušenosti i mladá krev. Tohle jsou první tři posily do nové sezony! Vítejte v naší smečce, Tygři! ???????? ???? Více na webu ???? bit.ly/BTL_posily. #BTL #posila #telh

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Sobota 1. května 2021

V Česku Klepiš reprezentoval Třinec, Mladou Boleslav i Brno. S Tygry podepsal jednoletou smlouvu s roční opcí. Podle Augusty získává klub zkušeného hráče, který pomůže Tygrům ve více rolích. Další posilou bude dvacetiletý slovenský útočník Martin Faška-Rudáš z Bánské Bystrice, který má za sebou zkušenosti z kanadsko-americké juniorské ligy WHL.

S Tygry podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí. „Martin je mladý talentovaný hokejista s dobrými ofenzivními instinkty a tahem na branku. Chce hrát, chce tvořit hru, umí dobře vystřelit zápěstím, ale také vybídnout spoluhráče,“ dodal sportovní ředitel s tím, že podještědský klub umožní, aby na sobě mladý hráč intenzivně pracoval.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Liberec, Bílí Tygři, Jakub Klepiš, Jan Ordoš, Bílí Tygři Liberec, Martin Faško-Rudáš, Ještěd, Patrik Augusta, IK Oskarshamn, Švédsko, National Hockey League, HC Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé Tygry posílí Jan Ordoš, Martin Faško-Rudáš a mistr světa Jakub Klepiš  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.