Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři znovu slaví. Z Karlových Varů vezou vítězství 3:2

Liberečtí hokejisté si ve třetím utkání nové extraligové sezony připsali druhé vítězství za tři body. A znovu to bylo jen o jeden gól, tentokrát vyhráli v Karlových Varech 3:2. Vítěznou branku si připsal Klepiš, který se za Liberec trefil poprvé.

Ráz zápasu určil brzký gól Liberce. Rychlovský si najel z pravé strany a jeho rána propadla Habalovi do sítě – 0:1. Domácím se ještě v první třetině podařilo vyrovnat. Exliberecký Průžek našel Kulicha a ten svou první extraligovou brankou vyrovnal – 1:1.

Ve druhé třetině se hosté dostali do dvoubrankového trháku. Nejprve Vitásek dorazil střelu Faška – Rubáše a v závěru se poprvé v dresu Tygrů prosadil Klepiš – 1:3.

Ve třetí třetině hosté domácím nabídli několik přesilovek a Vary jednu v 54. minutě využili. Pavelku, který nic neviděl, prostřelil od modré Hanousek – 2:3.

Domácí pak ještě odvolali brankáře a pokusili se vyrovnat, to už se jim ale nepodařilo. Tygři si tak připsali druhé vítězství.

 

Karlovy Vary - Bílí Tygři 2:3 (1:1, 0:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 14. Kulich (Průžek), 54. T. Hanousek (T. Rachůnek) – 3. Rychlovský (Šír, Melancon), 25. Vitásek (Faško-Rudáš), 38. Klepiš. Rozhodčí: Kika, Ondráček – Hynek, Gerát. Diváci: 2106

HC Energie Karlovy Vary: Habal (F. Novotný) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán (A), T. Havlín, T. Hanousek, Weinhold – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek – Průžek, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).

Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), Melancon, Vitásek, Rosandić, Derner, M. Ivan – Birner(A), Filippi, Ordoš – Záborský, Gríger, M. Zachar – Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – Rychlovský, P. Jelínek(C), Šír – Klapka.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, liberec, hokej, karlovy vary, HC Energie Karlovy Vary, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Omroepvereniging VARA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři znovu slaví. Z Karlových Varů vezou vítězství 3:2  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.