Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další obrat nepřišel. Tygři v Litvínově prohráli 0:2

Dva obraty ve skóre se v posledních dvou utkáních podařili libereckým hokejistům. Do třetice už to ale nevyšlo, když v Litvínově neskórovali a prohráli 0:2.

V úvodu se v duchu fair play předvedl hostující Birner, který odvolal vyloučení po faulu na něj. Liberec pak hrál přesilovku v patnácté minutě, místo aby udeřil ale dostal gól. Strejček si vzal puk, projel skoro celé hřiště a prostřelil Kváču – 1:0.

Liberec se ve druhé třetině nemohl dostat do tlaku, protože hrál oslabení. Ve 25. minut navíc fauloval Jelínek a domácí měli výhodu trestného střílení, Kváča ale Jarůška vychytal.

Tygrům se nadále moc nedařilo, navíc přicházela další oslabení. Osm minut před koncem pak zvýšil hubené vedení domácích Svoboda, který si našel puk po ráně Irvinga od modré a překonal Kváču – 2:0.

Liberečtí dvě a půl minuty před koncem zkusili štěstí bez brankáře v šesti lidech v poli, jenže při závaru před domácí brankou fauloval Klapka a bylo po nadějích. 

HC VERVA Litvínov - Bílí Tygři Liberec 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 17. Strejček, 53. P. Svoboda (Irving, Balinskis). Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Gebauer, Hlavatý. Diváci: 1000

HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, O. Baláž – M. Chalupa, Estephan, P. Svoboda – P. Straka (A), V. Hübl (C), Jarůšek – Kudrna, Sukeľ, F. Lukeš (A) – Zygmunt, Gerhát, Jurčík. 
Trenér: Vladimír Růžička

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Kolmann, Derner, J. Šedivý – Birner(A), Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír. 
Trenér: Patrik Augusta

Ohodnoť článek

Foto HC Litvínov

Štítky bílí tygři, hokej, extraliga, litvínov, HC Verva Litvínov, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Vladimír Růžička, Patrik Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další obrat nepřišel. Tygři v Litvínově prohráli 0:2  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.