Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Tygří obrat v posledních minutách. V Pardubicích vyhráli 2:1

Ještě necelých pět minut před koncem to vypadalo, že liberečtí hokejisté z Pardubic odjedou bez bodu. Jenže pak přišly dvě branky obránců a rázem jsou z toho body tři. Tygři totiž udrželi těsné vedení i v nervózním závěru a po skalpu Třince vítězí i na ledě dalšího týmu z popředí tabulky.

V první třetině měly více šancí domácí Pardubice. Camara ani Blümel ale neuspěli. Poté ale mohli skórovat i hosté, nevyužili ale brejk ani šanci Klapky. První branka tak padla až ve druhé třetině. Ve 25. minutě našel Košťálek před brankou volného Musila a ten se nemýlil – 1:0.

Domácí branka povzbudila a měli několik dalších dobrých možností. Další branku ale nedali. A tak přišel obrat Tygrů v závěru. V čase 55:52 dostal hodně prostoru Derner, který tvrdou ranou propálil Frodla – 1:1.

Pardubice ještě chtěly situaci zvrátit a gól trenérskou výzvou odvolat, rozhodčí ale žádné porušení pravidel nenašli a gól tak platil, domácí tak navíc museli do oslabení. A to hosté využili. Zachar našel Melancona a jeho nahození zapadlo do sítě – 1:2.

Dynamo Pardubice - Bílí Tygři 1:2 (0:0, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 5. A. Musil (Camara) – 56. Derner, 58. Melancon. Rozhodčí: Kika, Vrba – Zíka, Klouček. Vyloučení: 8:4. Využití: 0:1. Střely na branku: 30:22. Diváci: 4597.

HC Dynamo Pardubice: Frodl – J. Mikuš, J. Zdráhal, Sergijenko, Košťálek, Petgrave, Hrádek, O. Vála – Paulovič, Poulíček, Blümel – R. Kousal, A. Musil, Camara – Říčka, O. Roman, Cienciala – Hecl, Anděl, T. Urban. Trenéři: Král, Havíř a P. Sýkora.

Bílí Tygři Liberec: Kváča – L. Šmíd, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Aubrecht, J. Šedivý – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – Rychlovský, P. Jelínek, A. Najman – Čederle, J. Šír, Klapka. Trenéři: Augusta a Kudrna.

Ohodnoť článek

Foto HC Dynamo Pardubice

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, pardubice, FK Pardubice, HC Oceláři Třinec, Bílí Tygři Liberec, HC Dynamo Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygří obrat v posledních minutách. V Pardubicích vyhráli 2:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.