Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Třetí výhra v řadě. Tygři porazili Karlovy Vary 4:1

Liberečtí hokejisté den po výhře v Pardubicích tentokrát doma přivítali Karlovy Vary. A znovu se jim podařilo vyhrát. Vzájemná utkání v této sezoně skončila vždy 3:2 pro Liberec, tentokrát to nakonec bylo 4:1 pro domácí.

Hosté nezačali vůbec špatně, dobré možnosti měli Půlpán a Hladonik. Jenže pak přišel faul Vondráčka a Liberec trestal, když v čase 10:46 poslal puk do sítě Vlach. Přesilovka domácích navíc pokračovala, protože za hákování byl vyloučen Koblasa. A domácí využili i druhou přesilovku, když Filippi dorazil střelu Klepiše – 2:0.

Domácí pak byli jasně lepší, Varům se přesto podařilo snížit. Ve 26. minutě ujel exliberecký Průžek, který snížil na 1:2.

O pět minut později to ale opět bylo o dva góly. Lukešovi propadl puk pod tělem a zaplul do sítě. Autorem gólu byl Adam Najman.

Poté ještě trefil Zachar tyčku a šanci měl i hostující Kohout, toho ale vychytal Pavelka. Hosté se pak snažili se zápasem něco udělat, jenže pak se předvedl Filippi, který po krásné individuální akci přidal čtvrtý gól domácích.

Další branky už nepadly, Liberec tak bere třetí vítězství v řadě, naopak Vary jsou jen bod od třináctého místa.

Bílí Tygři - Energie Karlovy Vary 4:1 (2:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 11. J. Vlach (M. Zachar, Klapka), 13. Filippi (Klepiš, L. Šmíd), 31. A. Najman, 55. Filippi (A. Najman) – 26. Průžek (Plutnar). Rozhodčí: Pešina, Hejduk – Svoboda, Lhotský. Vyloučení: 3:7. Využití: 2:0. Střely na branku: 26:29. Diváci: 3019.

Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka – L. Šmíd, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Aubrecht, J. Šedivý – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – Rychlovský, P. Jelínek, A. Najman – J. Vlach, J. Šír, Klapka. Trenéři: Augusta a Kudrna.

HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš – Martin Rohan, Plutnar, Parkkonen, D. Mikyska, Pulpán, Weinhold – T. Rachůnek, T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík. Trenéři: Pešout a Mariška.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, karlovy vary, HC Energie Karlovy Vary, FC Slovan Liberec, FK Pardubice, Bílí Tygři Liberec, Martin Rohan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí výhra v řadě. Tygři porazili Karlovy Vary 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.