Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Po prohře se Spartou vítězství nad mistrem z Třince. Pavelka udržel nulu

Liberečtí hokejisté tři kola před koncem stále drží naději na postup do elitní čtyřky, která se vyhne předkolu play off. Pomohla i výhra nad Třincem 2:0, po které na čtvrté místo ztrácí čtyři body.

V osmé minutě už to vypadalo, že do vedení půjdou hosté, kteří už se radovali z gólu. Podle videorozhodčího ale puk nepřešel brankovou čáru a pokračovalo se tak za stavu 0:0. Ve 13. minutě měl dobrou možnost domácí Vlach, který trefil břevno.

Druhá třetina byla plná vyloučení, branky ale nepřicházely. A po hříchu ani šance. To se změnilo až ve třetí třetině, kdy bylo jasné, že kdo půjde do vedení, pravděpodobně vyhraje. A to se také stalo. Domácí ve 47. minutě využili přesilovku, když Klepiš přesnou ranou překonal Kacetla – 1:0.

Závěr byl velmi dramatický, hosté tlačili, faulovaný Faško-Rudáš jel trestné střílení, ale neproměnil. Jistotu tak dal až necelou minutu před koncem Vlach, který trefil prázdnou bránu.

Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 48. Klepiš (Šmíd, Birner), 60. J. Vlach. Rozhodčí: Mrkva, Kika - Lhotský, J. Svoboda. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:0. Diváci: 3510.

Liberec: J. Pavelka - Štibingr, Šmíd, Melancon, Rosandič, M. Ivan, Derner, Aubrecht - Faško-Rudáš, Filippi, Birner - Zachar, Klepiš, Ordoš - A. Najman, P. Jelínek, Rychlovský - Klapka, J. Šír, J. Vlach. Trenér: P. Augusta.

Třinec: Kacetl - Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Zahradníček, Jaroměřský - Martin Růžička, P. Vrána, Daňo - O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski - Bakoš, A. Nestrašil, Svačina - Dravecký, Miloš Roman, Hrehorčák. Trenér: Varaďa.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Sport, hokej, extraliga, 54. kolo, Liberec, Třinec, HC Oceláři Třinec, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Martin Růžička, Miloš Roman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po prohře se Spartou vítězství nad mistrem z Třince. Pavelka udržel nulu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.