Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Tygři prohráli v Budějovicích 3:5. Čeká je předkolo play off

Liberečtí hokejisté hráli v Českých Budějovicích o udržení naděje na přímou účast ve čtvrtfinále play off. Jenže po prohře 3:5 je čeká boj v předkole. Na jihu Čech přitom Liberečtí vedli 2:1 a poté 3:2, vítězství ale neudrželi.

Do utkání lépe vstoupili domácí. V polovině čtvrté minuty pálil Ondráček a Pavelka chytil, o minutu později měl hostující brankář štěstí, ránu Vondrky zastavila tyč. Další dobrou možnost měli domácí na začátku 9. minuty, Pavelka se skvělým zákrokem opět zaskvěl.

O dvě minuty později už ale domácí tým slavil. Domácí sehráli dobrou akci, na jejímž konci byl Piskáček – 1:0.

Poté se hra postupně vyrovnala a nakonec se dočkal i Liberec. V polovině utkání Birner hledal Faško-Rudáše, který puk nasměroval za Hrachovinu – 1:1. Hosté poté měli více ze hry a Hrachovina měl co dělat, Po bitce mezi Klapkou a Novotným dostali domácí přesilovku, ta se jim ale nevyvedla. Nejprve ujel Zachar, po něm navíc ranou od mantinelu skóroval Vlach – 1:2.

Do konce druhé třetiny měly šance oba týmy, jenže vládli brankáři. To se změnilo ve 46. minutě, Valský se dostal do samostatného nájezdu a kličkou překonal Pavelku – 2:2.

Devět minut před koncem šli hosté opět do vedení, když se trefil Najman, o tři minuty později ale bylo opět vyrovnáno, když Pavelku překonal Pech – 3:3.

V závěru mohli skórovat oba týmy, podařilo se to ale Budějovicím, když se necelé dvě minuty před koncem trefil Ondráček. Branku ještě zkontroloval videorozhodčí, všechno ale bylo v pořádku.

Hosté poté ještě odvolali Pavelku, domácí ale power play Liberce využili a na 5:3 zvýšil Vondrka.

Motor Č. Budějovice - Bílí Tygři 5:3 (1:0, 0:2, 4:1)

Branky a nahrávky: 11. Piskáček (J. Ondráček, Abdul), 46. Valský, 55. Pech (Percy, Piskáček), 59. J. Ondráček (Pech, Vráblík), 59. Vondrka – 31. Faško-Rudáš (Birner, L. Šmíd), 35. J. Vlach (P. Jelínek), 51. A. Najman (Birner, Faško-Rudáš). Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Lhotský, Svoboda. Diváci: 6 318

Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Percy, Piskáček (A), Bindulis, Bučko, Šenkeřík – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Vondrka, Koláček, Gulaš (C) – D. Voženílek, J. Novotný, Valský.

Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – L. Šmíd (A), Štibingr, M. Rosandić, Melancon, Derner, M. Ivan, Aubrecht – Birner (A), A. Najman, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Rychlovský – Čederle, J. Šír, Klapka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Motor CB

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Česko, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři prohráli v Budějovicích 3:5. Čeká je předkolo play off  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.