Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dva dny volna a Tygři odstartují předkolo play off. V cestě stojí Kometa

Souboj těžkých vah je na programu v předkole hokejového play off. Bílí Tygři se v sérii hrané na tři vítězná utkání utkají s brněnskou Kometou. První utkání jsou na programu v pátek a sobotu v Liberci. Vstupenky jsou ve volném prodeji.

Co na těžkého soupeře říkají sami hokejisté? „Kometa je těžký soupeř, v play-off si už ale nevyberete. Mohli jsme mít ještě Boleslav nebo Olomouc, všechno to jsou kvalitní týmy. Pro postup ale rozhodně uděláme všechno,“ uvedl obránce Petr Kolmann.

Pátek 11. března: Liberec - Kometa Brno
Sobota 12. března: Liberec - Kometa Brno
Pondělí 14. března: Kometa Brno - Liberec
Úterý 15. března: Kometa Brno - Liberec
Čtvrtek 17. března: Liberec - Kometa Brno

Podle Tomáše Filippiho bude výhoda, že Liberec začne sérii doma. „Hrát před domácím publikem je vždycky lepší, to vám potvrdí každý hokejista. Budeme se snažit z těch prvních dvou duelů vytěžit maximum,“ myslí si.

Soupeře si ale vybírat nechtěli. „Nekoukali jsme na tabulku a možné scénáře, prostě jsme chtěli vyhrát. Napadaly nám tam nějaké góly, což je před play off hodně důležité,“ dodal Filippi po demolici Vítkovic 6:1.

Páteční utkání odstartuje až v devatenáct hodin. Je to kvůli vysílání O2TV, která určila čas. Sobotní odveta se pak odehraje před kamerami České televize už od 17 hodin.

Ve středu v 9 hodin byl zahájen volný prodej vstupenek. Tedy těch vstupenek, které si nekoupili permanentkáři. Vstupenky lze koupit buď online v síti Ticketportal nebo na rotundě hokejové areny.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kometa brno, Bílí Tygři Liberec, vstupenka, HC Kometa Brno, Tomáš Filippi, HC Olomouc, BK Mladá Boleslav, Petr Kolmann, Česká televize, HC Vítkovice Ridera, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva dny volna a Tygři odstartují předkolo play off. V cestě stojí Kometa  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.