Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nešly nám malé věci, které v play off rozhodují, řekl po prohře v Brně Adam Dlouhý

Jeho tým měl v Brně proti Kometě mečbol, ten ale nevyužil, když Liberec prohrál 2:4. Rozhodlo se už v první třetině, kterou domácí vyhráli 3:1 a na začátku druhé navíc přidali čtvrtý gól. Útočník Tygrů Adam Dlouhý po utkání věděl, že se libereckým hokejistům nepodařilo zvládnout úvodní nápor domácích.

Právě vstup Komety do utkání byl podle libereckého forvarda rozhodující. „Před zápasem jsme si řekli, že na nás určitě budou chtít vlétnout. Bohužel pro nás se jim to povedlo. My jsme začátek utkání nezachytili,“ potvrdil Adam Dlouhý.

Co tedy Tygrům v prohraném utkání chybělo? „Malé věci, které v play-off rozhodují, nám v utkání nešly. Musíme se v nich do dalšího zápasu zlepšit. Věřím, že když na těchto maličkostech zapracujeme, tak vyhrajeme,“ dodal.

Pro Dlouhého bylo složité naskočit do zápasu. Za Tygry nastoupil naposledy koncem listopadu, dosud hrál v Benátkách, kterým ale už skončila sezona. „Zhruba tři týdny jsem teď nehrál zápas, takže jsem z toho trochu vypadl. Snažil jsem se začínat jednoduchými věcmi a dostat se zpět do tempa,“ popsal.

O tom, že naskočí v Brně, se dozvěděl až ráno před utkáním. „Ráno den před zápasem mi zavolal trenér Augusta, abych přišel na krátký trénink. Poté jsem se dozvěděl, že pojedu s týmem do Brna. Seběhlo se to relativně rychle,“ vysvětlil.

Patrik Augusta (Liberec) „Nám se nepovedly vstupy do třetin, to rozhodlo utkání. Bylo tam dost šarvátek a potyček, ale i takové zápasy se odehrávají. Chvilkami se to hokejem nedalo nazývat, ale je to play off. Chyběli nám někteří hráči, ale nebudu to komentovat, nejsme Vítkovice. Stejně tak nechávám bez komentáře zákrok Muellera na našeho Šíra, kdy ho trefil holí do rozkroku. Na rozhodování jsou v tomto případě jiní."

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kometa brno, HC Kometa Brno, Adam Dlouhý, Bílí Tygři Liberec, Patrik Augusta, HC Vítkovice Ridera, Benátky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nešly nám malé věci, které v play off rozhodují, řekl po prohře v Brně Adam Dlouhý  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.