Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Po roce na západě Čech zpět pod Ještěd. Michal Bulíř posílí Bílé Tygry

Hodně se o tom mluvilo, vlastně se to považovalo za hotovou věc. Michal Bulíř se po roce stráveném v Plzni vrací do Liberce. Klub už návrat svého odchovance oficiálně potvrdil. S Tygry se ofenzivní hráč dohodl na tříleté smlouvě.

Bulířovi se přitom v plzeňském dresu náramně dařilo. V třiapadesáti utkáních nasbíral 56 kanadských bodů a byla to jeho nejlepší sezona v kariéře. Třicetiletý hráč tak obsadil třetí místo v bodování extraligy.

„Jsme rádi, že se nám podařilo domluvit s Michalem na jeho návratu do Liberce. Je totiž jeden z nejlepších útočníků extraligy a jeho produktivita zvýší ofenzivní sílu našeho týmu,“ uvedl trenér Tygrů Patrik Augusta.

Ten se také vyjádřil k tomu, jak Bulíře hodlá v libereckém dresu využít. „Od Michala očekávám, že bude v dalších sezónách nositelem nejen produktivity a výkonnosti, ale i charakteru a pracovní morálky na ledě i mimo něj,“ dodal.

Bulíř se tak vrací po jediném roce do libereckého dresu, v historických tabulkách je přitom druhý v bodování libereckých hráčů hned za Petrem Nedvědem. Na něj mu přitom chybí pouhé tři branky. Kromě roku v Plzni strávil Bulíř také rok v ruském Magnitogorsku, i z Ruska se ale po roce vrátil pod Ještěd.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, bulíř, přestup, Michal Bulíř, Bílí Tygři Liberec, Ještěd, Česko, HC Škoda Plzeň, Patrik Augusta, Metallurg Magnitogorsk, Petr Nedvěd, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po roce na západě Čech zpět pod Ještěd. Michal Bulíř posílí Bílé Tygry  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.