Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hvězdná posila pro Tygry. Do Liberce přichází Michael Frolík

Nějaký čas se o tom mluvilo, nyní je jasno. Liberecké Bílé Tygry posílí Michael Frolík. Hvězdný čtyřiatřicetiletý útočník má za sebou skvělou kariéru v NHL, v Liberci podepsal roční smlouvu.

Frolík v NHL odehrál 905 zápasů, zkušeností tak má na rozdávání. „Jeho obrovské zkušenosti a profesionalita pomohou celému týmu a hlavně našim mladým hráčům. Svým charakterem a kvalitou se přiřadí k lídrům nejen na ledě, ale i mimo něj,“ říká trenér a sportovní ředitel klubu Patrik Augusta.

Tygři tak získávají velkou posilu do útoku. „Je to výborný bruslař a pracovitý hráč, který dokáže nejen zakončit, ale i připravit akci svým spoluhráčům. Je to útočník s velmi úspěšnou kariérou v nejlepší soutěži světa i na mezinárodní scéně,“ dodal Augusta.

Kromě NHL se Frolík představil na třech světových šampionátech, Světovém poháru a dvou olympiádách. Poslední sezonu pak strávil ve švýcarském Lausanne. Tu nadcházející odehraje v Liberci, kde podepsal smlouvu na jeden rok.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, frolík, Bílí Tygři Liberec, Michael Frolík, National Hockey League, Patrik Augusta, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Asi budu zase sám - není na čase změnit už ten kinder cartoon obrázek bílého tygra z 90. let za něco povedenějšího? A bohužel, ano, má to háček - Liberec bude bez bílých tygrů, čili přijdeme o to poslední, co město kromě Syneru mělo.

Pátek, 22. července 2022, 18:04Odpovědět

Hvězdná posila pro Tygry. Do Liberce přichází Michael Frolík  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.