Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rekordní šesté prodloužení v řadě. Není to náhoda, vždy vynecháme část zápasu, říká útočník Flynn

Liberečtí hokejisté mají po odehraných šesti extraligových kolech jeden rekord, v každém zápase došli do prodloužení. Radost z toho ale nemají, raději by už vyhráli za tři body. Podle útočníka Liberce Oscara Flynna to ale není náhoda, jeho tým podle něj v každém zápase postihne výpadek.

„První dvě části byly z naší strany něco šíleného. Dobrých dvacet minut bohužel nestačí, my musíme hrát od začátku,“ popsal utkání s Plzní útočník, který do Liberce přišel před sezonou z Mladé Boleslavi.

Liberečtí s Plzní prohrávali po dvou třetinách 0:2, ve třetí třetině se zvedli a vyrovnali, v prodloužení ale opět inkasovali a mají tak jen bod. Šestá remíza od začátku soutěže v řadě je přitom extraligovým rekordem. Podle Flynna to přitom není náhoda. „Problém je v tom, že vždy vynecháme nějakou část zápasu. Proti Plzni to byly dvě třetiny, až v té třetí jsme začali hrát. Takhle to je pořád dokola. Buď dotahujeme nebo nás potká výpadek,“ myslí si.

Z dalšího prodloužení nebyl nadšený ani Michal Bulíř, bylo mu ale jasné, že tentokrát mohli Tygři prohrát bez bodového zisku. „Tvář týmu v první polovině nebyla dobrá. Sami jsme cítili, že nehrajeme ideálně. Na jednu stranu bohužel, že jsme zase remizovali. Z jiného úhlu pohledu dobře, že jsme zachránili aspoň bod,“ řekl.

Jenže i když Tygři dovedou zápas do prodloužení, v něm poslední tři utkání prohráli a body do tabulky tak sbírají jen po jednom bodu. „Určitě bychom chtěli sbírat více bodů. Částečně pozitivní je to, že alespoň bodujeme, i když nám body naskakují jen po jednom. Furt tam nemáme nulu, ale určitě je na čem pracovat. Věřím, že v Třinci už to zlomíme a vyhrajeme za tři body," uzavřel Flynn.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň, prodloužení, flynn, Bílí Tygři Liberec, HC Škoda Plzeň, Michal Bulíř, BK Mladá Boleslav, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordní šesté prodloužení v řadě. Není to náhoda, vždy vynecháme část zápasu, říká útočník Flynn  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.