Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jako by každý den pršelo, hodnotí sérii proher brankář Tygrů Petr Kváča

Liberečtí hokejisté neprožívají nejpovedenější období. V nedělním utkání s Litvínovem prohráli šestý zápas v řadě a v tabulce se tak propadli až na desáté místo. Podle brankáře Tygrů Petra Kváči je cestou z krize práce a větší chuť jít si za vítězstvím.

„Nechceme hrát dole a prohrávat každý zápas. To je na prd. Jako byste se každý den probudili a pršelo, to nechcete. Chceme prostě vyhrát,“ říkal Petr Kváča po zápase s Litvínovem.

Řešením je podle něj práce. „Musíme stavět na každém zápase a na předešlém výkonu, nakonec se to k nám otočí. Důležité ale je, abychom pracovali pro ten cíl všichni a viděli ho. Ne, že jdeme hrát hokej, protože jdeme hrát hokej, ale že jdeme vyhrát,“ dodal.

Domácí přitom měli utkání s Litvínovem dobře rozehrané, hned dvakrát vedli. Jenže hosté vždy rychle vyrovnali. „Musíme být více konzistentní v průběhu zápasu. Po obou gólech jsme do minuty zase sami inkasovali, to se nám nesmí stávat," uvedl obránce T. J. Melancon.

Ohlasy po prohře s Litvínovem

Podle trenéra Patrika Augusty byl problém v nedisciplinovanosti libereckých hokejistů ve třetí třetině. „Není možné, abychom třetí třetinu hráli šest minut oslabení. To je pak těžké se do něčeho tlačit. Jen díky fantastickému Petru Kváčovi máme bod,“ řekl.

Podle Melancona musí jeho tým hrát celých šedesát minut. „Je potřeba opravdu klást důraz na to, abychom hráli celých 60 minut. Není prostor z toho na chvíli vypadnout. Musíme hrát naplno, plnit systém. Ne dvacet minut, ne třicet. Prostě šedesát," myslí si kanadský obránce.

Příležitost k nápravě měli mít Tygři už v úterý na ledě Komety, jenže utkání se odkládá. Důvodem jsou technické problémy na brněnském stadionu.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, litvínov, kváča, Petr Kváča, HC Verva Litvínov, HC Kometa Brno, Bílí Tygři Liberec, Patrik Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jako by každý den pršelo, hodnotí sérii proher brankář Tygrů Petr Kváča  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.